Vi hjælper dig med at komme trygt og sikkert igennem dit byggeprojekt

1

Modtag tilbud

2

Accepter det bedste tilbud

3

Professionel entreprisekontrakt

4

Penge sikres på deponeringskonto

5

Success.. dit projekt er færdigt!
asdasfasfadfafa

Vejen til et trygt og sikkert byggeforløb

Vi har som de første i markedet, løst den utryghed boligejerne ofte har til håndværkerne, og som desværre ofte ender i mislykkedes byggeprojekter - 7 ud af 10 stoler ikke på håndværkere! Det er det skræmmebillede, mange står overfor.

Vores mission har fra dag èt, været at skabe en løsning der giver tryghed for alle parter.

Og derfor har vi bygget en alt-i-en løsning, der giver “fuldstændig ro i maven” ved gennemsigtighed, tryghed og økonomisk sikkerhed fra start til slut.

Vi tager begge parter i hånden og facilitere en simpel, problemfri og tryg byggeproces. 

…og det gør vi let og enkeltet ved at;

Trustpilot Haandvaerker.dk

Baseret på mange tidligere håndterede tilbud er Håndværker.dk dit sikre valg. Få ro i sindet og tryghed gennem hele processen.

0

Håndterede tilbud siden 2006.

Trustpilot Haandvaerker.dk

1. Modtag tilbud


I samarbejde med dig kortlægger vi opgavens omfang og udarbejder et udbudsmateriale. Du modtager op til tre sammenlignelige tilbud, som du kan acceptere senere, så du kan vælge det, der passer bedst til dine behov.

Når du har et drømmeprojekt, du ønsker at få lavet, vil vores servicemedarbejdere tage fat i dig og gennemgå dine ønsker, så I sammen kan lave en god jobbeskrivelse til håndværkerne.

Hvem er HELP Forsikring


HELP Forsikring er en dansk juridisk forsikringsudbyder, der specialiserer sig i at levere juridisk bistand til private forbrugere. HELP's jurister er med dig hele vejen i byggeprocessen, både før, under og efter projektet, og sikrer, at du har den nødvendige juridiske støtte og rådgivning.

I samarbejde med Håndværker.dk hjælper HELP's jurister dig med at forstå og håndtere juridiske spørgsmål, der måtte opstå, hvilket bidrager til en tryg og problemfri byggeproces. Har du spørgsmål, kan du nemt chatte med HELP's jurister via chatikonet i MinBolig appen.

Se godkendelse fra Finanstilsynet her.

Læs mere

Læs mindre

Step 1 Icon Haandvaerker.dk Tender

2. Accepter det bedste tilbud


Du vil modtage op til tre tilbud, der bringer dig et skridt nærmere dit drømmeprojekt. Vi står klar til at gøre rejsen tryg og problemfri. Med MinBolig appen er det nemt at modtage og acceptere det tilbud, der bedst matcher dine planer og drømme.


Når du har valgt dit tilbud, kan du nemt gå videre til at få en klar og detaljeret entrepriseaftale på plads. Det sikrer, at både du og håndværkeren er enige om alle aspekter af projektet, så du kan føle dig helt tryg hele vejen.


På den måde kan du selv bestemme, om du vil vælge det billigste tilbud, det med den håndværker der har de bedste anbefalinger, eller det tilbud der er først udført.


Det er en ny måde at gøre det på, i modsætning til den traditionelle metode, hvor du skulle huske hvad de forskellige håndværkere havde sagt, uden at kunne sammenligne tilbuddene direkte.


Gennem MinBolig kan du se håndværkerens profil, deres anbefalinger, kontaktinformation og eventuelle billeder, så du på forhånd har kendskab til den håndværker, der giver det bedste tilbud.

Læs mere

Læs mindre

Step 2 Icon Haandvaerker.dk Tender

3. Professionel entreprisekontrakt


Vores entreprisekontrakt giver dig et klart overblik over priser og betingelser, så du kan føle dig tryg gennem hele byggeprojektet.


Når du planlægger dit projekt, er det vigtigt at have styr på detaljerne. En grundigt udarbejdet entrepriseaftale sikrer, at alt er klart og tydeligt beskrevet, så der ikke opstår misforståelser.

Det er nemt at oprette og underskrive kontrakten i MinBolig appen, hvor du får et fuldt overblik over kontrakten. Entreprisekontrakten bruges til at simplificere arbejdet, binder alt sammen, giver overblik og juridisk sikkerhed. Den viser, hvad der er aftalt, og hvad der ikke er aftalt, hvilket hjælper med at undgå misforståelser og problemer.

Vi har udarbejdet en standard AB forbruger-kontrakt, der kan tjene som et solidt grundlag for din aftale. Tillægsaftalen til AB Forbruger giver ekstra fleksibilitet og tryghed for specifikke behov, som kan være unikke for dit projekt.

Hvem er HELP Forsikring

For ekstra tryghed tilbyder vi adgang til juridisk rådgivning fra HELP Forsikring. Har du spørgsmål eller bekymringer, står HELP's jurister klar til at hjælpe dig.

Sådan kontakter du HELP Forsikring: Brug chat-ikonet i MinBolig appen, mens du arbejder på dit projekt, for at få direkte adgang til professionel juridisk support.

Husk, at disse dokumenter er lavet for at skabe gennemsigtighed og tryghed i alle aspekter af samarbejdet med din håndværker.

HELP Forsikring er en specialiseret udbyder af juridiske forsikringer i Danmark. De tilbyder juridisk støtte og rådgivning før, under og efter byggeprocessen.

Se godkendelse fra Finanstilsynet her.

Læs mere

Læs mindre

Step 3 Icon Haandvaerker.dk Tender

4. Penge sikres på deponeringskonto


Med en deponeringskonto holdes din betaling sikkert, indtil du har godkendt det udførte arbejde. Det betyder, at du kun betaler for arbejde, der lever op til aftalte standarder og beskytter dig mod økonomiske risici og ubehagelige overraskelser.

Deponeringskontoen beskytter dig mod snyd og ubehagelige situationer. Den sikrer, at du ikke betaler for en service eller et produkt, du ikke modtager, eller modtager noget i en anden kvalitet end aftalt.

Med deponeringskontoen er det nemt at opretholde aftaler mellem dig og din håndværker eller entreprisevirksomhed.

Deponeringskontoen, sikret og håndteret af PayProff, en betalingstjeneste godkendt af Finanstilsynet, beskytter dine midler på bedste vis. Det sikrer, at du kun betaler for det arbejde, du er tilfreds med.

Med deponeringskontoen er det nemt at sikre sig en god oplevelse og opretholdelse af aftaler mellem dig og din håndværker eller entreprisevirksomhed.

Faktum er, at mange forbrugere mangler tryghed i og under byggeprocessen, og en sikker deponeringskonto vil og kan hjælpe med at genetablere tilliden.

Hvem er PayProff

PayProff A/S er en dansk betalingstjeneste, etableret i 2019 for at skabe tryghed og sikkerhed i online pengeoverførsler.

PayProff tilbyder særligt sikrede deponeringskonti, der beskytter mod insolvens. Det betyder, at midlerne opbevares sikkert, indtil vilkårene for aftalen er opfyldt.

PayProff fungerer som en betroet tredjepart, der holder pengene sikre og beskytter både køber og sælger. Med PayProff kan du handle med tillid og sikkerhed.

Se godkendelse fra Finanstilsynet her.

Læs mere

Læs mindre

Step 4 Icon Haandvaerker.dk Tender

5. Success.. dit projekt er færdigt!


Det er nemt at nå frem til en vellykket byggeoplevelse med Håndværker.dk. Vores platform fjerner bekymringerne, så du kan læne dig tilbage og tage styringen over dit byggeprojekt.

Vi tilbageholder et sikkerhedsbeløb på 15%, som du først behøver at udbetale, når du og håndværkeren sammen har lavet en gennemgang af projektet med en mangelliste. Det skaber enighed mellem dig og håndværkeren om, at arbejdet er tilfredsstillende, og at alle detaljer er blevet taget i betragtning.

Eventuelle fejl eller mangler dækkes af vores specialbyggede tryghedsforsikring, hvilket beskytter mod uforudsete problemer og ekstraomkostninger. Hurtig og effektiv udbedring sørger for, at projektet afsluttes uden problemer.

Vi anbefaler, at du sammen med håndværkeren laver en 1-års gennemgang af projektet. Dette eftersyn giver ekstra tryghed ved at tjekke, at alt fungerer som det skal, og at der ikke er opstået nye problemer.

Med Håndværker.dk bliver din byggeoplevelse tryg og effektiv. Fra start til slut opnår du en byggeproces, der bliver en succes.

Læs mere

Læs mindre

Step 5 Icon Haandvaerker.dk Tender

Få en Tryghedsforsikring


Med Tryghedsforsikringen får du en hurtig afklaring ved eventuelle uenigheder i dit byggeprojekt. De almindelige forsikringer i hjemmet dækker ikke renoverings- eller byggearbejde, og det kræver oftest et tilkøb. Når du laver en kontrakt med en håndværker, der er dækket af Tryghedsforsikringen gennem Håndværker.dk, er forsikringen obligatorisk på entreprisesummer mellem 20.000 og 300.000 kr.

Tryghedsforsikringen giver dig ro i sindet under hele byggeprocessen. De almindelige forsikringer i hjemmet dækker nemlig ikke renoverings- eller byggearbejde, hvilket ofte kræver et tilkøb. Med vores forsikring får du:

  • En obligatorisk forsikring på entreprisesummer mellem 20.000 og 300.000 kr.
  • Maksimalt 5% af den totale entreprisesum dækket.


Kun håndværkere med en gennemsnitsanbefaling på 4.3 eller derover på Håndværker.dk kan tilbyde denne forsikring. Den gælder kun for byggeopgaver, og derfor ikke for eksempelvis rengøringsarbejde.

Det er vigtigt, at håndværkeren tilføjer arbejdet til kontrakten. Forsikringen dækker ikke mundtlige aftaler, der ikke fremgår af kontrakten.

Tryghedsforsikringen træder i kraft, når du modtager skriftlig bekræftelse fra Håndværker.dk. Forsikringen kan kun tegnes hos håndværkere med en rating på 4.3 eller derover, og hvis entreprisesummen er mellem 20.000 og 300.000 kr.

Kontrakten skal underskrives gennem Håndværker.dk, og betalingen skal foregå via PayProff betalingsløsningen.

Hvem er Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring er en dansk forsikringsselskab med en lang historie i branchen. Når du vælger Tryghedsforsikringen gennem Håndværker.dk, er det Købstædernes Forsikring, der står bag og hjælper dig i tilfælde af uenigheder eller problemer under byggeprocessen. De sørger for, at du hurtigt får afklaring og hjælp, så du kan fortsætte dit projekt uden forsinkelser.

Se godkendelse fra Finanstilsynet her.

Læs mere

Læs mindre

Step 6 Icon Haandvaerker.dk Tender

Sådan fungerer Tryghedsforsikringen

Få en sikker og tryg byggeproces med Håndværker.dk

Tryg og sikker byggeproces via Håndværker.dk:

Checkmark ⇒ Håndværker.dk

En professionel entreprisekontrakt der binder hele aftalen, så der ikke opstår uenigheder.

Checkmark ⇒ Håndværker.dk

5 timers gratis juridisk rådgivning før, under og efter din byggeproces.

Checkmark ⇒ Håndværker.dk

Finansiel ro & tryghed med en deponeringskonto. Betal kun for udført og godkendt arbejde.

Checkmark ⇒ Håndværker.dk

Tryghedsforsikring - 100.000 kr. i retshjælpsdækning og op til 125.000 kr. til udbedring af fejl og mangler samt hurtigere sagsforløb.

Standard byggeprocesser vi ser på markedet:

Checkmark ⇒ Håndværker.dk

Dårlig forventningsafstemning mellem boligejer og håndværker, der fører til twist i byggeforløbet.

Checkmark ⇒ Håndværker.dk

Uenigheder ift. regning/betaling.

Checkmark ⇒ Håndværker.dk

Upfront-betaling til håndværkere.

Checkmark ⇒ Håndværker.dk

Håndværkere firmaer der begæres konkurs undervejs I byggeprojektet.

Checkmark ⇒ Håndværker.dk

Misligholdte aftaler/deadlines.

Checkmark ⇒ Håndværker.dk

Lange sagsforløb ved forsikringssager.

Se hvad andre boligejere der har brugt os


Vi sidder klar til at hjælpe dig..

Nikola af Haaandvaerker.dk

Nikola Service Manager

Jonas af Haaandvaerker.dk

Jonas Service Manager

Flora af Haaandvaerker.dk

Flora Service Manager

Tlf: 7022 8014

info@haandvaerker.dk

Trustpilot Haandvaerker.dk
JK

Janne Kjeldsmark

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner søndag den 5. maj 2024 kl. 21.52.57

Flot og veludført…

Super fin rådgivning ifht. mine ønsker. Klart og tydeligt tilbud. God kommunikation under processen. Og alle opgaver er løst som aftalt og til fuld…

Dato for oplevelse:

05. maj 2024

MM

MARIANNE MARIE SELMA

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner mandag den 27. maj 2024 kl. 14.56.09

Fik en god forklaring…

Fik en god forklaring på problemet, som blev løst.

Dato for oplevelse:

27. maj 2024

AJ

Arndt Jessen Hansen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner tirsdag den 12. marts 2024 kl. 18.40.29

I forbindelse med…

I forbindelse med renovering af ældre hus skulle også vinduerne fornyes. Jeg henvendte mig til håndværker.dk og fik tre tilbud. Og siden har det hele…

Dato for oplevelse:

12. marts 2024

AD

Alf Dissing

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner søndag den 3. marts 2024 kl. 17.26.39

Super professionel…

Super professionel ,flot arbejde og vigtigst af alt meget behagelig og kommer til tiden og leverer til tiden .Og så bliver man glad i låget når man…

Dato for oplevelse:

28. februar 2024

LR

Leif Raun

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner torsdag den 7. december 2023 kl. 14.09.10

Utrolig dejlig…

Utrolig dejlig oplevelse flot og dygtigt udført. Kan varmt anbefale dette firma. Fik vores køkkengulv lagt af deres dygtige medarbejder Nick, flink…

Dato for oplevelse:

12. juli 2023

SA

Silla Askløf

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner tirsdag den 19. marts 2024 kl. 15.01.13

TV inspektion og ny…

Vi har fået udført inspektion af vores kloak og i den forbindelse fået nyt kloaksystem under badeværelset, da dette var skadet af rotter. Vi har…

Dato for oplevelse:

29. januar 2024

CJ

Carsten Jensen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner mandag den 19. februar 2024 kl. 23.35.01

Alt som det skal være!…

Pris, udført arbejde efter aftale. Rigtig godt tømrer håndværk, - går op i at leverer kvalitet - hver gang. Rydder pænt op efter sig. Venlige…

Dato for oplevelse:

12. januar 2024

TJ

Thomas Jacobsen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner onsdag den 29. november 2023 kl. 14.56.10

Etableret ny fase til…

Positiv oplevelse. De kom til aftalt tid kom udførte aftalte opgaven inden for aftalte tid.Installationen virkede naturligvis da elektrikeren var…

Dato for oplevelse:

20. november 2023

HL

Hans Lemming

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner fredag den 3. maj 2024 kl. 13.13.30

Intet mindre en det…

Intet mindre en det perfekte match. Vi fandt KHL Erhverv på Håndværker.dk og dette er mit review om dem. Fra første færd gennemarbejdet,…

Dato for oplevelse:

03. maj 2024

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}